Shopping cart
There are 11 items in your cart.
Sub-Total: € 64.90 incl tax

Witte Molen

Met meer dan 250 jaar ervaring produceert Witte Molen de beste kwaliteitsproducten voor vogels, duiven, konijnen en knaagdieren.

Witte Molen N.V. is een in Nederland gevestigde houdstermaatschappij van twee werkmaatschappijen Witte Molen B.V. en Allesterin B.V., die zich bezighouden met de productie en verkoop van kleindier- en vogelvoeders.

Het begin...

 
LANGE HISTORIE

Witte Molen heeft een traditie in het ontwikkelen en produceren van de hoogste kwaliteit kleindiervoeding. Witte Molen is meer dan 250 jaar geleden ontstaan, in de tijd dat molenaars in het dorpje Meeuwen - gelegen in het open polderlandschap van het land van Heusden en Altena - hun ambacht uitoefenden en de grondslag legden voor het huidige bedrijf in kleindiervoeding.
 
De naam van het bedrijf en het merk Witte Molen stammen direct af van de witte molen, die een prominente positie inneemt in de historie van Meeuwen sinds 1740.
 
Vandaag de dag is Witte Molen BV een toonaangevende fabrikant van kleindiervoeding. Van oorsprong heeft de focus gelegen op het handelen in rijst, granen, zaden, peulvruchten en noten, ingekocht over de hele wereld. Dit heeft ervoor gezorgd dat het bedrijf kennis heeft opgebouwd over de kenmerken van grondstoffen, die nodig zijn voor de productie van kleindiervoeding.Nieuwsbrief

Subscribe to newsletters
Email:

Delen op Facebook!


Stationsstraat 120
2590 Berlaar
Belgium

+32 487 42 43 50
info@pethouse.be

BTW BE 845.770.120
BE97 7310 2433 5049
BIC KREDBEBB
Stationsstraat 120, Berlaar