Deze website maakt gebruik van cookies. Door op 'Accepteren en doorgaan' te klikken, ga je akkoord met het gebruik van alle cookies.
Koopjeshoek
Krabpaal Sofia
€ 149,00€ 219,00Normale prijs-€ 70,00 offPrijs
  • 51 Degrees North

    Een super trendy merk met een uitgebreid gamma aan ligkussens, hals-en leibanden, eetkommen, nylon hondenspeelgoed, sweaters en jasjes. Trendy kleuren spelen een enorm grote rol in dit hippe merk.

  • Aqua Coolkeeper

    Meer info over koelingprodukten kan je hier nalezen.

  • Aquatic Nature

    Aquatic Nature heeft een zeer mooie uitstraling wat merk betreft. De complete lijn van de Aquatic Nature aquarium benodigdheden is dan ook een volledigheid aan producten die u nodig zult hebben bij het houden en onderhouden van  uw aquarium en vissen. Aquatic Nature is en merk dat de kwaliteit hoog in het vaandel heeft.

  • Basic Line

    De perfecte combinatie tussen prijs en stijl. Het Basic Line gamma biedt basic dierenproducten met een focus op goeie kwaliteit en een extreem competitieve prijs.

  • Biofood

    BIOFOOD biedt reeds 20 jaar 100% natuurlijke producten voor hond en kat.

  • BSi

    Bio Services International is in korte tijd uitgegroeid tot een belangrijke speler op het terrein van verzorgings- en bestrijdingsmiddelen. We zijn actief op talrijke domeinen: insecten- en ziektebestrijding, bemesting, pet-care, vijver, zwembad, tuinmeubelen,...

    In enkele jaren tijd bouwde BSI een indrukwekkende portefeuille producten uit. BSI onderscheidt zich op tal van punten:

    • Maximale verticale integratie: eigen afdelingen research, ontwerp, marketing en eigen productie, verpakking en distributie
    • Unieke oplossingen: het assortiment van BSI bevat tientallen unieke specialiteiten
    • Doorgedreven ontwikkeling van ecologische producten

    BSI is sterk internationaal gericht en richt zich naast de Belgische thuismarkt met succes op Nederland, Frankrijk en Duitsland.

    BSI heeft een zeer consumentgerichte aanpak met attractieve verpakkingen en displays, sterke in-store-communicatie, folders en brochures,....

  • Cat It Design

    Origineel ontworpen produkten voor uw kat, met specifieke extra functies die uw kat alleen maar ten goede zullen komen.

    Bekjk de verschillende producten in dit filmpje.

  • Cat Show

    CAT CHOW®. Een volledige voeding voor katten die hun instinct volgen.

    De CAT CHOW® recepten zijn rijk aan vlees met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten, zoals een specifieke combinatie van kruiden en groenten, waarvan bewezen is dat ze de gezondheid van de spijsvertering helpen verbeteren en een sterke natuurlijke afweer ondersteunen.

  • Catisfactions

    Snacks waar katten dol op zijn!

    Wil je jouw kat het tussendoortje geven waar ze altijd al naar verlangd heeft? Geef haar dan CATISFACTIONS®, tussendoortjes waar katten dol op zijn! Je kat zal het heerlijk vinden om eerst door een krokant laagje te bijten en vervolgens van de onweerstaanbaar zachte kern te genieten...

    Met de handige hersluitbare verpakking blijven CATISFACTIONS® langer vers, zodat je jouw kat elke dag opnieuw kunt verwennen!

  • CATSAN

    CATSAN® absorbeert voordat de geurtjes ontstaan

    De unieke mineraalkorrels van de CATSAN® kattenbakvulling zijn vervaardigd uit fijne kalk en kwartszand die het vocht als een spons absorberen. Het gepatenteerde procédé creëert een hygiënische omgeving die geurveroorzakende bacteriën afschrikt. Daardoor voorkomt CATSAN® Hygiëne Plus geurtjes 3 x effectiever dan standaard kattenbakvullingen.

  • Cavalor

    De meerwaarde van Cavalor komt uit:

    • het nutritioneel evenwicht
    • hun permanent praktijkonderzoek en hun wetenschappelijke research over paardenvoeding
    • hun kennis van de paardenrassen, met hun specifiek verteringsproces, hun fysiologie en hun inspanningen in de sport
    • de uiterste zorg bij de keuze van de natuurlijke grondstoffen die uiteraard van eerste kwaliteit zijn
    • de samenstelling en de productie van de CAVALOR paardenvoeders die constant onder toezicht staan van equinutritionisten en dierenartsen
    • hun documentatie en de adviezen van specialisten die graag te uwer beschikking staan.

    De CAVALOR paardenvoeders zijn reeds in een aantal landen verkrijgbaar; naast onze thuismarkt België, bieden wij onze producten onder andere aan in Nederland, Frankrijk, Duitsland, Denemarken, Polen, Kroatië, Hongarije, Griekenland en Portugal.

    Naast het gedetailleerde overzicht van onze producten, geven wij u op onze website bijkomende informatie over een aantal evenementen en de CAVALOR Hippoclub.

    De paardenwereld wordt steeds meer CAVALOR!

    Cavalor
    Kapellestraat 70
    B - 9800 Deinze
    België
     
    Tel.: +32 (0)9 381 32 00
    Fax.: +32 (0)9 386 85 13

  • CéDé

    De firma CéDé® is in 1954 in Tilburg (Nederland) als familiebedrijf gestart. Door een nauwe samenwerking met voedingsdeskundigen en vogelkwekers zijn de verschillende CéDé® producten ontwikkeld. In 2000 is in een moderne productiefaciliteit in Evergem (België) geïnvesteerd.  De uitwisseling van kennis en ervaringen met vogelliefhebbers heeft er uiteindelijk toe bijgedragen dat CéDé® wereldwijd tot marktleider van eivoeders voor vogels is uitgegroeid: CéDé®, the standard in quality!

  • Curver

    In meer dan 60 jaar is CURVER uitgegroeid tot een internationaal bedrijf dat is gespecialiseerd in de verkoop en ontwikkeling van kunststof huishoudelijke producten.
    Met speerpunten als innovatie en design zorgt CURVER ervoor dat ze producten ontwikkelt die gemakkelijk, decoratief en gebruiksvriendelijk zijn. Door producten te ontwikkelen die het leven gemakkelijker en gezelliger maken, loopt CURVER voorop in de markt.

  • D&D Dream & Dare

    D&D maakt originele eigen ontwerpen voor huisdieren. D&D staat voor kwaliteit, originaliteit en sportiviteit. Alle D&D artikelen zijn zorgvuldig ontworpen en vervaardigt van hoogwaardige materialen. De ontwerpers zijn dagelijks bezig met de juiste materialen te vinden die zij kunnen gebruiken om zo nieuwe D&D produkten te maken voor u!

  • Deli Nature

    Belgische makelij (uit Schoten).

    De hobbyvoeders van Deli Nature zijn met de grootste zorg en de beste ingrediënten samengesteld om telkens optimaal aan te sluiten bij de specifieke voederbehoeften van neerhofdieren alsook bij de opeenvolgende ontwikkelingsfases.

  • Earth Rated

    Earth Rated®-producten zijn marktleider als het gaat om kwaliteit en bovenal betaalbaarheid. Bij Earth Rated® zijn aan de kleinste details gedacht: zelfs de kartonnen binnenrollen en de verpakking van gerecycled materiaal gemaakt!

  • Ecuphar

    ECUPHAR NV is een jong en dynamisch bedrijf dat zich in korte tijd heeft opgewerkt tot een belangrijke aanbieder van diergeneeskundige preparaten in België. De producten worden tevens gedistributeerd in meer dan 30 landen in Europa en Azië. De hoofdvestiging bevindt zich in Oostkamp, nabij Brugge.

  • Edgard & Cooper

    geef eten dat

    GOED VOELT

    Écht lekker eten voor honden en katten dat jou, je viervoeters én onze planeet goed doet.
  • Farm Food

    Kwaliteit is méér dan alléén een goed product! Hoge kwaliteitseisen en een strenge kwaliteitscontroleresulteren in een zwaar, schoon en zuiver kwaliteitsproduct. Daarom is Rawhide® een door Farm Food geregistreerd handelsmerk.

    Honden hebben van nature een grote behoefte om ergens op te kauwen omdat honden alleen op deze manier hun tanden en kiezen schoon kunnen houden en zo gebitsproblemen voorkomen. In de natuur kauwen wolven en andere hondachtigen onder anderen op de huid van hun prooi. Dit kauwen op zacht en taai materiaal vermindert tandplak en tandsteen en zorgt voor schone tanden en kiezen en daarmee voor gezond tandvlees.

    Bij onze honden kan men voor goede natuurlijke gebitsverzorging "de huid van prooien" het beste, of eigenlijk alleen maar, vervangen door een kauwkluif van Farm Food Rawhide®.

    Rawhide kauwbotten kauwkluivenNatuurlijke gebitsverzorging voor uw hond

    Al jaren is het zo dat, bij dierenartsbehandelingen van honden, huid- en vachtproblemen op de eerste plaats staan. Opvallend is echter de enorme toename van het aantal honden met gebitsproblemen. Als reden wordt vaak aangegeven het steeds meer optreden van tandplaken daardoor de vorming van tandsteen, met alle gevolgen van dien.

    Omdat gebitsproblemen bij honden steeds vaker voor lijkt te komen is naast periodieke gebitscontrole een structurele aanpak noodzakelijk. Die structurele aanpak is gevonden in de Farm Food Rawhide®kauwkluif.

  • Faunus Dogfood

    Koudgeperste brokken van hoge kwaliteit!

  • Frolic

    FROLIC® kleurt het leven van elke hond!

    FROLIC®, staat voor een heerlijk gamma aan malse brokjes die alle honden – ongeacht hun grootte – een volledige en evenwichtige maaltijd bieden. FROLIC® vormt een complete maaltijd die bereid is op basis van vers vlees, groenten en granen. Met FROLIC® krijgt uw hond zijn dagelijkse portie plezier en vitaliteit.

  • Furminator

    De Furminator  is snel en makkelijk in gebruik - net als met een borstel kunt u met de kam door de vacht kammen. Dat is zeer aangenaam voor het dier, zodat zelfs gevoelige en angstige dieren zich graag met de Furminator laten verzorgen.

    Overzicht van de voordelen:

    • minder haaruitval tot bijna 90 %
    • voor honden en katten met korte of lange vacht
    • verwijdert losse haren beter als borstel, kam of roskam
    • verwijdert ondervacht en losse haren zonder beschadiging van het dekhaar
    • verdeeld het natuurlijke huidvet en zorgt voor glanzend en gezond dekhaar
    • inclusief gebruiksaanwijzing
  • Gigwi

    De missie van Gigwi: de band tussen hond en baasje zo sterk mogelijk te maken. Gigwi producten kenmerken zich door hun sterke materialen en premium afwerking.

    Uitgebreid onderzoek ligt aan de basis van hun producten, vormgeving en gebruikte materialen.

  • Greenfields

    http://www.greenfieldscare.nl/

    Greenfields Care is specialist in verzorgingsproducten voor honden en katten,
    zoals hondenshampoo, kattenshampoo, lotions en reinigings- en trainingsproducten. Verder voeren wij een assortiment designproducten zoals keramieke eet- en drinkbakken in diverse maten en kleuren, en lederen halsbanden en lijnen.

  • Grey Tail

    Grey Tail, een huismerk van Surplus Distribution, staat voor een range van tijdloze producten.

    Gaande van handgebreide hondentruien tot klassieke hondenjasjes in stof en leer, passen deze producten perfect in onze shop..

  • Healthy Dog

    Healthy Dog is een geperste voeding, hierdoor komen de hoogwaardige grondstoffen optimaal tot hun recht en blijven alle natuurlijke voedingstoffen behouden, doordat er bij persen van een relatief lage temperatuur (ca. 70°C) gebruik wordt gemaakt. Bij een gezonde geperste brok komen de voedingsstoffen gelijkmatiger vrij (vertering is laag in de maag), wat de opneembaarheid makkelijker maakt (mindere maagbelasting) en de kans op maagtorsies aanzienlijk vermindert.

    Bij de samenstelling van Healthy Dog worden de allerbeste grondstoffen gebruikt, waardoor de smakelijke voeding makkelijk opneembaar en goed verteerbaar is. Hierdoor heeft u van onze voeding minder nodig en is de ontlasting ook compacter.

    Healthy Dog gebruikt bewust enkel hoogwaardig rundvleeseiwit (uitgezonderd Chicken & Rice variant). Hierdoor is de voeding makkelijker verteerbaar en ontstaan er minder afvalstoffen in het lichaam van de hond. Minder afvalstoffen betekent mindere belasting van de lever en uiteraard ook minder ontlasting. De extra toevoeging van zalmolie zorgt door de omega 3- en 6- vetzuren voor een gezond evenwicht van het zenuwstelsel en een gezonde huid en mooie vacht. Natuurlijke prebiotica bevorderen het natuurlijke afweersysteem van uw hond.

    Kortom: Een gezonde voeding, natuurlijk, voor een gezonde hond; Healthy Dog!

  • Hill's

    Hill’s Pet Nutrition is toegewijd om huisdieren te helpen hun volledige potentieel te bereiken door middel van kwaliteitsvoeding en gezondheidszorg.

  • Jack and Vanilla
    • zéér confortabel
    • toevoeging van extra zachtmakers
    • sterk, soepel en lange levensduur
    • kleurvast en wasbaar op 40°C
    • innovatieve en trendy kleuren
    • vormvast

  • JBL

    JBL is één van de meest vooraanstaande leveranciers van produkten voor aquariums, terrariums en vijvers.

  • Juwel

    Al meer dan 45 jaar staat het bedrijf JUWEL Aquarium voor kwaliteit en innovatie in de bouw van aquariums en legt daarmee normen in design en technologie vast. Vanaf het begin stond daarbij het systeemconcept op de voorgrond.

  • Kong

    Amerikaanse fabrikant voor uiterst sterk speelgoed uit rubber voor honden en katten.

  • O'Tom / Tick Twister

    H3D 
    ZA Sous la Combe 
    01590 LAVANCIA 
    FRANCE 
    Tel: 33 (0)4 74 75 86 72 
    Fax: 33 (0)4 74 77 79 52

    http://www.otom.com/hoe-een-teek-verwijderen

  • Oster

    De Oster-produkten zijn speciaal ontworpen voor de ideale (vacht)verzorging van uw huisdier. De oster producten zijn allemaal uniek van design en van zeer goede kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid.

  • Pavo

    Bij Pavo maken ze sinds 1968 hoogwaardige, zorgvuldig in de praktijk geteste producten en voedingsconcepten, die stuk voor stuk optimaal afgestemd zijn op de behoefte van het individuele paard.

    Pavo Paardenvoer wordt inmiddels verkocht in meer dan 25 landen.

    Het merk is gebouwd op de pijlers ‘kwaliteit’, ‘gezondheid’ en ‘innovatie’.

  • Pedigree

    PEDIGREE® is er voor elk type hond, groot en klein, waakhond of speelvogel, rashond of niet en biedt uw hond een volledig gamma aan, voor elk stadium van zijn leven…

    Bij PEDIGREE® worden alle ingrediënten geselecteerd op basis van hun weldoende eigenschappen, voedingswaarde en smaak. Zo krijgt uw hond het nodige evenwicht om fit en gezond te blijven, naast het plezier van een lekkere maaltijd.
    - Droge voeding (brokken)
    - Blikvoeding
    - De PEDIGREE® Snacks (Dentastix, ...)

  • PeeWee

    Het PeeWee systeem

    hetsysteemplaatje.jpg

    PeeWee houtkorrels zijn 100% natuurlijk en biologisch afbreekbaar. De houtkorrels worden gemaakt van het zaagsel van zorgvuldig geselecteerde Zweedse bomen. Het zaagsel van deze bomen heeft een absorberend vermogen en neutraliseert ammoniak-lucht. In tegenstelling tot andere houtkorrels wordt er in onze korrels geen blad of schors gebruikt. En er wordt tijdens het productieproces helemaal niets toegevoegd. Geen geurstoffen, lijm, bindmiddel of andere chemische troep. Het zaagsel wordt puur en alleen onder hoge druk geperst. Hierdoor kunnen de korrels ook niet verrotten of bevriezen.

    De meeste andere kattenbakkorrels zijn gemaakt van een niet biologisch afbreekbare soort klei. De stof die uit deze klei vrijkomt (bijvoorbeeld bij het vullen van de kattenbak) kan schadelijk zijn voor de gezondheid. Zulke korrels zijn dus niet alleen slecht voor het milieu, maar ook voor mens en dier.

    Kies voor duurzaam, kies PeeWee.

    Lees de ervaringen van PeeWee-gebruikers hier.

  • Petbox

    - Zwitserse fabrikage van superieure kwaliteit
    - Uniek concept, goed uitgewerkte details
    - Hightech aluminium profielen
    - Bodem van de kooi in slipwerend pvc
    - Automatisch sluitsysteem
    - Gemakkelijke montage

    Welke kooi past in mijn wagen ? Kijk het na op deze lijst.

  • Petosan

    Alles voor tandverzorging.

    Aangeraden door alle dierenartsen.

  • Petrebels

    De beste pluche kwaliteit. Verantwoord hout! Niet-giftige materialen!

    Produkten van Petrebels zijn stabiel en van goede kwaliteit.

  • Peys Doggyfood

    Hondenvoeding met in het bijzonder diepvriesvoeding, houdbare worsten en gedroogde snacks vormen een specialisme dat haar oorsprong reeds in de zestiger jaren heeft gehad bij de grondlegger en naamgever aan dit bedrijf.

    Wat begon in een locatie achter het huis is langzaam maar zeker uitgegroeid tot een professioneel groothandelsbedrijf op het gebied van petfood.

    Vanuit de huidige locatie aan de Centaurusweg worden dagelijks de producten gedistribueerd door geheel Nederland en België. Hierbij worden de innovatie- en voedingsontwikkelingen binnen de petfoodmarkt nauwlettend in de gaten gehouden.

    Daar waar nodig wordt telkens op trends en noviteiten ingesprongen om iedere keer opnieuw weer topproducten te kunnen leveren.

  • Purina Pro Plan

    Er staan voorlopig nog geen artikelen van Pro Plan op de website, maar ze zijn wel verkrijgbaar bij ons.

    Stuur een mailtje naar info@pethouse.be met het gewenste artikel en antwoorden dezelfde dag nog met de prijs van de zak.

  • Rodi

    Alle Rodi producten zijn hoogwaardige producten die uitermate geschikt zijn voor iedere hond en worden zonder chemische geur-, kleur- en smaakstoffen gemaakt. Rodi producten zijn hierdoor een overheerlijke en gezonde voeding of traktatie voor uw hond.

    Rodi Classic producten zijn heerlijke vleesmaaltijden voor honden.

  • ROK Straps

    ROK Straps zijn elastische leibanden. Verkrijgbaar in verschillende lengtes en verschillende kleuren.

  • Royal Canin

    Al 40 jaar, is Royal Canin de specialist van hoogwaardige droge voeding voor honden en katten en is aanwezig in talrijke landen doorheen de wereld. Het respect voor de ware aard van het dier en zijn omgeving staan hierbij centraal. Wij willen honden en katten een beter en langer leven bezorgen.

    In samenwerking met dierenartsen, veterinaire universiteiten en ervaren fokkers is Royal Canin in haar Onderzoekscentra voortdurend bezig met onderzoek naar de allerbeste kwaliteitsvoeding voor zowel hond als kat. Deze aanpak heeft geleid tot unieke voedingsconcepten.

    Royal Canin stelt al zijn kennis van honden en katten ter beschikking via haar verschillende publicaties en partners : voorschrijvers en speciaalzaken. Op onze website vindt u alle nodige informatie om het welzijn van uw kat of hond te vergroten.

  • Stefanplast

    Italiaans merk van plastics.

  • Surplus Collection

    Jong, Belgisch bedrijf (Wilrijk).

    Eigen produkten.

  • TastyBone

    Onze TastyBone-producten uit rubber en nylon bevorderen
    de mondhygiëne en bezorgen uw hond urenlang kauwplezier.
    TastyBone is niet enkel bedekt met het aroma; de smaak zit
    in het bot zelf en blijft dus aanwezig zolang het bot meegaat.

  • The Company of Animals

    Experts op het gebied van accessoires voor hondentraining, bekend voor het streven naar kwaliteit en uitmuntendheid en de focus op uw huisdier.

    Werden ruim 30 jaar geleden opgericht door Dr. Roger Mugford, de toonaangevende dierengedragsexpert van Engeland, om hulp te bieden bij de training van uw huisdier.

    Alle producten van Company of Animals zijn tijdens lessen en consults in hun Training and Behaviour Centre getest, zodat u er zeker van kunt zijn dat een product van Company of Animals aan al uw verwachtingen voldoet!

  • Tre ponti

    Tre Ponti tuigen zijn ontwikkeld vanuit een visie. De gezondheid en het welzijn van de hond zijn tijdens het ontwikkelproces altijd onze 1e prioriteit. Wij streven hierbij naar een zo prettig mogelijke pasvorm en een zo veilig en plezierig mogelijke interactie tussen de hond en de handler.

    Centraal staat de bewegingsvrijheid voor de hond, zonder wrijving, frictie, of het lastige kantelen van het tuig. Tre Ponti tuigen duwen niet op negatieve drukpunten bij de hond. De bijzondere pasvorm van Tre Ponti tuigen heeft hier duidelijk een functie in. Voor het beste resultaat adviseren wij dan ook om altijd de hond mee te nemen naar een dealer om het tuig te passen.

    Het uiterlijk van het design staat bij de ontwikkeling als volgende prioriteit. De handgemaakte Tre Ponti producten zien er daarom buitengewoon mooi afgewerkt en trendy uit. Voor elke hond is wel een modieus, stoer, of kleurig model te vinden en voor vrijwel elke activiteit een geschikt tuig.

    De kwaliteit van Tre Ponti producten is op zijn minst als premium kwaliteit te bestempelen. Vederlicht, oersterk, allergievrij materiaal en het ontwerp is tot in detail doordacht!

    Inmiddels wandelen reeds duizenden honden dagelijks onbelemmerd en tevreden in een Tre Ponti tuig. Hondentuigen die gemaakt zijn vanuit een verregaande liefde voor de hond!!

  • Urine Off

    UrineOff® is een geregistreed handelsmerk van Bio-Pro Research. Bio-Pro Research is een milieuvriendelijk bedrijf: van het productieproces tot de volledig recyclebare verpakkingen en het vervoer. Door gebruik van bio-enzymatische stoffen en het vermijden van chemicaliën zal de eindgebruiker geen 'footprint' achterlaten bij het gebruik van UrineOff producten. De productiefaciliteiten maken gebruik van lichtkoepels en water terugwinmethodes om zo min mogelijk het milieu te belasten.

  • Wallitzer

    Wallitzer is een kleine Duitse fabrikant uit Rheinberg, aan de rand van het Mecklenburgmeer. Het doel van het bedrijf is altijd om zonder compromis de beste voeding en snacks voor huisdieren te maken. Men gebruikt voor de vervaardiging van de producten uiteraard de modernste machines, maar toch ziet Wallitzer zichzelf nog voornamelijk als ambachtelijk handwerkbedrijf dat volledig natuurlijke producten maakt zonder kunstmatige toevoegingen.

  • Whiskas

    WHISKAS®

    Katten weten heel goed wat ze lusten. Daarom gebruiken we al onze passie en kennis in het bereiden van de maaltijden die ze verkiezen.

    De WHISKAS® recepten worden bereid met vers vlees en verse vis, waardoor toevoeging van kunstmatige smaakstoffen niet nodig is. Ontdek de versheidszakjes, de droge brokjes, de vlootjes, de blikvoeding, de snacks en de kattenmelk.

  • Witte Molen

    Met meer dan 250 jaar ervaring produceert Witte Molen de beste kwaliteitsproducten voor vogels, duiven, konijnen en knaagdieren.

    Witte Molen N.V. is een in Nederland gevestigde houdstermaatschappij van twee werkmaatschappijen Witte Molen B.V. en Allesterin B.V., die zich bezighouden met de productie en verkoop van kleindier- en vogelvoeders.

    Het begin...

     
    LANGE HISTORIE

    Witte Molen heeft een traditie in het ontwikkelen en produceren van de hoogste kwaliteit kleindiervoeding. Witte Molen is meer dan 250 jaar geleden ontstaan, in de tijd dat molenaars in het dorpje Meeuwen - gelegen in het open polderlandschap van het land van Heusden en Altena - hun ambacht uitoefenden en de grondslag legden voor het huidige bedrijf in kleindiervoeding.
     
    De naam van het bedrijf en het merk Witte Molen stammen direct af van de witte molen, die een prominente positie inneemt in de historie van Meeuwen sinds 1740.
     
    Vandaag de dag is Witte Molen BV een toonaangevende fabrikant van kleindiervoeding. Van oorsprong heeft de focus gelegen op het handelen in rijst, granen, zaden, peulvruchten en noten, ingekocht over de hele wereld. Dit heeft ervoor gezorgd dat het bedrijf kennis heeft opgebouwd over de kenmerken van grondstoffen, die nodig zijn voor de productie van kleindiervoeding.

  • Wolters

    Wolters Cat & Dog

    Wolters Logo

    Wolters Cat & Dog bestaat inmiddels al bijna 20 jaar en staat bekend vanwege haar degelijke hondenriemen en lijnen. Zowel van nylon als van leder. De producten staan bekend zoals vele Duitse producten, om de wel bekende Deutsche gründlichkeit, en laten hierdoor de concurrentie ver achter zich, zowel prijstechnisch als kwalitatief. De honden- en kattenbenodigdheden van Wolters Cat & Dog spelen in op de behoefte van de markt.

  • Wolters

    Wolters Cat & Dog staat bekend vanwege haar degelijke hondenriemen en lijnen. Zowel van nylon als van leder. De producten staan bekend zoals vele Duitse producten, om de wel bekende Deutsche gründlichkeit, en laten hierdoor de concurrentie ver achter zich, zowel prijstechnisch als kwalitatief. De honden- en kattenbenodigdheden van Wolters Cat & Dog spelen in op de behoefte van de markt.

  • Zoo Med

    In 1982 introduceerde Zoo Med de eerste Amerikaanse vitamine voor reptielen. Sindsdien heeft Zoo Med nooit achterom gekeken! Vandaag de dag heeft de onderneming acht patenten op producten voor reptielen en negen patenten op waterproducten in de VS en internationaal, en er zijn er meerdere in behandeling. De belangrijkste prestatie van Zoo Med is de uitvinding van UVB-verlichting voor reptielen. Die vond plaats in 1993 en groeide uit tot de wereldwijde standaard voor dierentuinen, dierenartsen en de reptielenhobbyist. Het huidige aanbod bevat producten voor reptielen, amfibieën, vissen en vogels.