Tekentang O'Tom

Dit zijn de originele tekenhaken van O’Tom. De makkelijkste manier om teken te verwijderen bij zowel hond als mens. Bevat een kleine en grote tekenhaak.

Meer details

In Stock

6,20 €

Waarom een teek verwijderen met de O'TOM / TICK TWISTER®? - Deze laat de kop van de teek niet achter in de huid - Deze drukt de teek niet samen - Deze verwijdert alle soorten teken, groot of klein - Deze verwijdert teken van zowel mens als dier - Gebruik van ether of alcohol is niet nodig - Deze kan de teek snel en pijnloos verwijderen - Deze is onbreekbaar en steeds herbruikbaar Het rostrum van de teek (het gedeelte dat in de huid ingeplant is, verkeerdelijk de “kop van de teek” genoemd) is voorzien van kleine haakjes die ervoor zorgen dat de teek vast blijft zitten. Door te trekken aan de teek, komen deze haakjes vaster te zitten en vergrendelen ze de “kop ven de teek” in de huid. Hierdoor kan de rostrum afbreken en blijft dit ofwel deels ofwel geheel achter in de huid; dit kan een pijnlijke ontsteking veroorzaken of een infectie.Door te draaien komen deze haakjes in het verlengde van hun rotatiehoek en laten op dat moment gemakkelijk los, zonder trekkracht en alzo is het risico op afbreken van de “kop van de teek “ erg klein.Bekijk de video : "Teek verwijderen" De O'TOM / TICK TWISTER® drukt de teek niet platBij het verwijderen van een teek is het essentieel om deze niet te pletten tijdens het uittrekken en dit om het risico van inbrengen van speeksel door de teek te verminderen. Dit speeksel bevat meestal meerdere irriterende stoffen en soms ook micro-organismen welke kunnen leiden tot infecties en/of allergieën. Tekenpincetten en andere instrumenten die hiervoor op de markt zijn oefenen een bepaalde druk uit op de teek.

Schrijf uw recensie

Tekentang O'Tom

Tekentang O'Tom

Dit zijn de originele tekenhaken van O’Tom. De makkelijkste manier om teken te verwijderen bij zowel hond als mens. Bevat een kleine en grote tekenhaak.

Gerelateerde producten