Deze website maakt gebruik van cookies. Door op 'Accepteren en doorgaan' te klikken, ga je akkoord met het gebruik van alle cookies.
Koopjeshoek
Krabpaal Sofia
€ 149,00€ 219,00Normale prijs-€ 70,00 offPrijs

Zendingen en retourzendingen

Verzending van uw pakket

Wij verzenden naar ieder adres in België en Nederland. Verzendingen naar andere landen : gelieve ons eerst te contacteren en dan bekijken we wat de mogelijkheden zijn.

Verzendkosten zijn inclusief behandeling, verpakking en frankering. Behandelingskosten zijn vaste bedragen, terwijl vervoerskosten afhankelijk zijn van het totaalgewicht. We raden u aan uw artikelen onder te brengen in één bestelling. We kunnen twee apart geplaatste bestellingen niet samenvoegen, voor elke bestelling zullen dus verzendkosten in rekening worden gebracht. Uw pakket wordt op eigen risico verzonden, maar er wordt bijzondere zorg besteed aan breekbare voorwerpen.

Onze dozen zijn groot genoeg om uw artikelen goed beschermd te kunnen verzenden.

Pakketjes worden verzendklaar gemaakt op dezelfde dag van betaling indien alle artikelen voorradig zijn. Daarna wordt het de volgende werkdag aangeboden bij de koerier. Indien het pakketje verstuurd wordt met BPost, zal het 1-2 werkdagen onderweg zijn. Als er wordt gekozen dat Pet House zelf het pakketje brengt, kan het nog dezelfde dag na bestelling/betaling geleverd worden.

Verzendopties zijn :
* met BPost thuisgeleverd (7,00 €)
* met BPost of DPD verstuurd naar een Post-afhaalpunt (7,00 €)
* thuislevering door een medewerker van Pet House (5,00 €), enkel in de gemeenten in de buurt van Berlaar van toepassing (Berlaar, Beerzel, Bevel, Grobbendonk, Heist o/d Berg, Herentals, Herenthout, Hulshout, Itegem, Kessel, Koningshooikt, Lier, Nijlen, Putte, Schriek, Wiekevorst.
* afhaling in het magazijn van Pet House (Stationsstraat 120, Berlaar)
* afhaling bij dierenarts An Pieters. Bestel in dit geval tijdig uw product, en wij zorgen ervoor dat uw bestelling klaarligt wanneer u met uw huisdier langskomt. 

Wij streven ernaar om van de meest gekochte artikelen voldoende voorraad te hebben. Moest het zijn dat een produkt niet voorradig is, brengen we u via mail op de hoogte. In dat geval duurt de levering/afhaling 2-4 dagen langer. Desgewenst kan u op dat moment nog kiezen om een ander artikel aan te kopen of de bestelling te annuleren.

Gelieve bij bankoverschrijvingen steeds de aankoopbonnummer te vermelden.

Indien een aangekocht artikel niet voldoet aan uw wensen, behoudt u het recht om dit binnen de 14 dagen na ontvangst terug te sturen. Gelieve ons in dit geval tijdig te verwittigen.


For more information about shipping of packages to other countries than Belgium or The Netherlands, please send us an email : info@pethouse.be 


Si tu veux plus d'information d' envoyer des packets, contactez-nous s.v.p. : info@pethouse.be