Deze website maakt gebruik van cookies. Door op 'Accepteren en doorgaan' te klikken, ga je akkoord met het gebruik van alle cookies.
   Tre Ponti - Liberta
   • Tre Ponti - Liberta

   Tre Ponti - Liberta Fashion

   € 26,40
   Dit artikel is niet in stock, maar kan wel besteld worden.

   De Fashion serie tuigen is vooral gemaakt voor kleine honden, waarbij de baasjes zowel mode- als hond bewust bezig willen zijn, dus verantwoorde tuigjes met een fashionable uiterlijk!

   Alle Fashion tuigen zijn aan de buitenzijde bekleed met kwaliteit stoffen, dus niet voorzien van goedkoop ogende printjes. De dier designs voelen aan als echte vacht.

   Kleur :
   Maat :
   Quantity :

   Het tuig heeft geen negatieve drukpunten, echter bij het strekken van de lijn krijgt de hond een (pijnloze) lichte druk op de zijflanken. Dit zal bij elke hond een reactie uitlokken. De hond zal meteen inhouden, of stil blijven staan en naar u omkijken om te zien wat er aan de hand is. Door deze reactie te belonen kan het vervelende trekken van de hond beheersbaar worden en met de juiste aanpak zelfs volledig worden afgeleerd. Dit tuigje is geen zogenaamd anti-trek tuig. Om trekken af te leren zijn immers uitstekende cursussen beschikbaar. Wel reiken deze tuigen u de 'tools' aan om dit negatieve gedrag te kunnen doorbreken en zelfs af te leren.

   Het Liberta tuigje leent zich ook uitstekend om over een jasje of truitje te gebruiken..

   Onze Fashiontuigjes kunnen gewassen worden op lage temperaturen (in de wasmachine in een waszakje).  Gebruik geen agressieve wasmiddelen.

   MATEN (INDICATIEF)

   ​maat     1                  1 tot 3   kg
   maat   1½                 3 tot 4   kg
   maat     2                  4 tot 5   kg
   maat   2½                 5 tot 6   kg
   maat     3                  6 tot 7   kg

   Tre ponti
   T100Z

   Specifieke referenties

   ean13
   8031430001871

   16 andere producten in dezelfde categorie:

   Tre Ponti - Liberta

   Tre Ponti - Liberta Fashion

   € 26,40