Deze website maakt gebruik van cookies. Door op 'Accepteren en doorgaan' te klikken, ga je akkoord met het gebruik van alle cookies.

      Snuffelmat Stratege

      € 29,00
      Dit artikel is niet in stock, maar kan wel besteld worden.

      Deze snuffelmat is ontworpen om de intelligentie te stimuleren, stress los te laten en een goede training te bieden. Het verbergen van voedsel in een snuffelmat kan ook een gezondere eetsnelheid bevorderen.

      anti-slip

      diameter 50 x 2 cm

      Quantity :

      Snuffelen is een belangrijke manier voor honden om te leren over de buitenwereld. Ze zien de wereld door hun neus, net zoals wij de wereld door onze ogen zien. 

      • NEUS-WERK. Zet de neus en hersenen van je hond aan het werk door de jacht na te bootsen naar voedsel in de natuur, de mat moedigt de natuurlijke speurvaardigheden aan. Helpt stress verminderen.
      • LANGZAME VOEDINGSTRAINING. Met deze hondentrainingsmat eet je huisdier minder snel en voorkom je spijsverteringsproblemen. Je kunt de brokjes door elkaar halen en wat lekkers verstoppen om de hond zijn interesse te wekken. Daag je hond uit door deze hondentrainingsmatten en voorkom zo dat je hond zich verveelt en destructief gedrag vertoont.
      • GEMAKKELIJK SCHOON TE MAKEN EN MEE TE NEMEN. Deze hondentrainingsmat is zeer eenvoudig schoon te maken en te drogen. De mat is machine wasbaar, maar we raden aan om ze met de hand te wassen. Oprolbaar voor opslag en transport. 
      • HOOGWAARDIGE MATERIALEN. De snuffelmat is gemaakt van hoogwaardig viltmateriaal (milieuvriendelijk).
      • ANTI-SLIP bodemontwerp zorgt ervoor dat de mat stabiel op de vloer blijft. 
      M-Pets
      10506099

      Specifieke referenties

      16 andere producten in dezelfde categorie:

      Snuffelmat Stratege

      € 29,00