Deze website maakt gebruik van cookies. Door op 'Accepteren en doorgaan' te klikken, ga je akkoord met het gebruik van alle cookies.
      Sureflap
      • Sureflap

      Huisdierluik Sure Petcare

      € 149,90
      Dit artikel is niet in stock, maar kan wel besteld worden.

      Het nieuwe microchip- gestuurde huisdierluik van SureFlap identificeert uw huisdier aan de hand van zijn unieke identificatie microchip, het is het eerste luik dat speciaal ontworpen is om te voldoen aan de behoeften van zowel grote katten als kleine honden. 

      Kleur : wit of bruin

      Kleur :
      Quantity :

      Leest een huisdier zijn bestaande identificatiemicrochip (geen halsband nodig), compatibel met allle internationale microchip formaten, memoriseert tot 32 verschillende microchipnummers, werkt op 4 x CC batterijen met een levensduur tot over 12 maanden, twee-delige constructie voor een gemakkelijkere installatie, installeerbaar in ramen of deuren tot 6 cm dik zonder accesoires. Het microchip- gestuurd huisdierluik kan ook geinstalleerd worden in een raam met een dikte van 3 mm -6 cm, een montageadaptor is nodig voor all glazen installaties. Voor niet- gechipte huisdieren kunnen huisdieren de SureFlap halsbandhanger gebruiken. 

      Afmeting buitenframe : 262mm (B) x 281mm (H)
      Afmeting luikopening : 178mm (B) x 170mm (H)

      Montageadapter of tunnelverlenging verkrijgbaar.

      SUR101

      Specifieke referenties

      ean13
      5060180390280

      1 ander product in dezelfde categorie:

      Sureflap

      Huisdierluik Sure Petcare

      € 149,90